Integration Nyheder

Dansk Flygtningehjælp Ungdom får ny direktør

Det bliver forfatter og debattør Tarek Ziad Hussein, der 1. juni starter som Dansk Flygtningehjælp Ungdoms nye direktør.

Dansk Flygtningehjælp Ungdom, eller bare Dfunk, har fundet deres nye direktør, efter af Natasha Al-Hariri er skiftet til en stilling som projektchef hos Trygfonden.

Valget er faldet på forfatter, debattør og menneskerettighedsaktivist Tarek Ziad Hussein, der starter i jobbet den 1. juni. Han kommer fra en stilling som specialkonsulent i Institut for Menneskerettigheder ud.

Det oplyser Dfunk i en pressemeddelelse til Altinget.

Selv udtaler Tarek Ziad Hussein, at han håber at kunne fortsætte den positive udvikling, som DFUNK har været inde i gennem de seneste år.

Kampen for et retfærdigt og værdigt samfund med lige rettigheder fortsætter ufortrødent, udtaler han ifølge pressemeddelelsen.

Tarek Ziad Hussein blev, på trods af et stærkt ansøgerfelt, enstemmigt valgt som direktør for organisationen. Det oplyser Dfunk’s forpersoner Signe Husted Davidsen og Salah Zada, som blandt andet begrunder udnævnelsen med ordene:

Det lyser ud af Tarek, at han brænder for vores målgruppe. Han har en enorm skaberlyst, som virkelig bliver en gave for udviklingen af DFUNK på alle niveauer, og så har Tarek stor erfaring med forening- og organisationsarbejde.

Tarek Ziad Hussein er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har tidligere engageret sig i debatten om integrationen af indvandrere, og hvordan det er, at være muslim i Danmark i dag. Han har tidligere udtalt til Berlingske, at han brænder for at vise, hvordan man både kan være en praktiserende muslim og en aktiv demokratisk medborger i Danmark, uden at det nødvendigvis konflikter.

Related Posts

Kan løse racismeproblem på få måneder

Marco Guldmann

Taliban anklaget for at begå forbrydelser mod menneskeheden i ny rapport

Lasse Grenvald

EU-landenes fælles indsats mod migrantstrømme har lidt skibbrud: Nu truer parlamentsvalget

Lasse Grenvald

Tager imod rekordmange migranter

Marco Guldmann

Anonymiserede jobansøgninger skal være med til at gøre op med etnisk diskrimination

Marco Guldmann

Nu træder EU-udvalg til: Få så den dreng hjem

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline