Nyheder

Kebabben vender tilbage til stadion

Efter massiv succes forlænges forsøget med kebab som supplement til stadionplatten på Ceres Park. Og nu rykker kebabboden endda helt ind på stadion.

Det blev en helt stor historie, da den lille Aarhus-klub Vatanspor fik lov at sælge kebab på AGF’s stadion i forbindelse med en pokalkamp mellem de to klubber. Mange bakkede op om tilbuddet om anden stadionmad end svinekød i form af stadionplatter og hotdogs.

Og nu blæser der nye, krydrede vinde i det aarhusianske. Den massive presseomtale af forsøget har båret frugt. Eller måske snarere båret kebab.

Det har nemlig været en kæmpe succes, at det til de to seneste kampe på Ceres Park har været muligt at købe kebab – så stor, at forsøget nu forlænges, så fans til den kommende superligarunde fortsat har muligheden for at få at udvidet deres kulinariske horisont.

Læs også: Traditionsklub åbner for kebab på stadion: Pia Kjærsgaard raser

Og hvor man før har måttet indtage sin kebab udenfor stadion, så vi det til superligakampen mod AaB på lørdag endda være muligt at købe og fortære sin kebab inde på stadion.

Nu prøver vi at flytte kebabben ind i både fanzonen og inde på stadion, udtaler marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm, til TV2 Østjylland.

Forsøget skal ses i lyset af, hvad man fra AGF’s side betegner som en ”stor succes” med testsalget af kebab udenfor stadion til holdets seneste hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

Vil ikke love, det bliver permanent

Tidligere har forklaringen på den manglende diversitet i madboderne på stadion været, at efterspørgslen på anden mad end stadionplatter er meget lille. Det forklarer Asger Munkholm, der medgiver, at det er dejligt, når mange adspurgte AGF-fans ville sige ja tak til kebab på stadion, men understreger, at det ikke er ensbetydende med, at der er en stor nok efterspørgsel:

Der er forskel på at spørge folk, og hvad efterspørgslen så reelt er, når vi sætter ting til salg. Vi har prøvet at sætte anden mad til salg ude i vores fanzone. Jeg ved ikke, om det skyldtes produkterne eller prisen, men vi kunne dengang se, at efterspørgslen ikke var høj, forklarer marketingdirektøren.

Læs også: Efter pølsesnak på TV2: “Skrid ud af vores land”

Han er ikke overrasket over, at kebabben er blevet så godt modtaget på stadion i forbindelse med kampene mod Vatanspor og FC Nordsjælland. Han vil dog ikke love, at det vil blive en fast del af at gå på stadion i Aarhus – indtil videre er man stadig i prøvefasen.

Nej, det betyder, at vi nu tester kebab på C-tribunen og ser, hvordan det fungerer inde på stadion også. Det er altid svært at forudse, hvad efterspørgslen er til en kamp, understreger Asger Munkholm.

Related Posts

Kan løse racismeproblem på få måneder

Marco Guldmann

Taliban anklaget for at begå forbrydelser mod menneskeheden i ny rapport

Lasse Grenvald

EU-landenes fælles indsats mod migrantstrømme har lidt skibbrud: Nu truer parlamentsvalget

Lasse Grenvald

Tager imod rekordmange migranter

Marco Guldmann

Anonymiserede jobansøgninger skal være med til at gøre op med etnisk diskrimination

Marco Guldmann

Nu træder EU-udvalg til: Få så den dreng hjem

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline