Nyheder

Lyver Kaare Dybvad om forhandlinger?

Udlændinge- og integrationsministeren, har tidligere givet udtryk for, at forhandlingerne omkring reglerne for ægteskabssammenføring er i fuld gang. Men ifølge flere partier, er de slet ikke startet.

Her på vinkel360, har vi tidligere haft fokus på etniske danskere, der ikke kan få ægteskabssammenføring, blandt andet fordi myndighederne, stiller spørgsmålstegn ved de etnisk danske statsborgeres danskkundskaber.

På Ekstra Bladet, har de siden juli forsøgt at få udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S) i tale omkring hvad han og regeringen akter at gøre ved det kritiserede regler for ægtefællesammenføring, som har ramt en lang række danskere og deres ægtefæller. Ekstra Bladet beretter at ministeren af flere gange har afvist at svære på spørgsmål om regeringens udspil til en løsning, på trods af, at det er 251 dage siden, at regeringen selv anmodede om at få sagen undersøgt.

Senest lød det fra ministeren, at forhandlingerne omkring reglerne allerede var i gang.

Vi sidder og forhandler om det i øjeblikket. Det er jo sådan, det foregår på Christiansborg, har han tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Samme medie, har derfor rettet henvendelse til nogle af de øvrige partier, for at høre om de igangværende forhandlinger.

Nej, det er ikke mit indtryk, at forhandlingerne er gået i gang. Mit indtryk er, at der ikke sker noget, og at vi meget gerne vil have, at der sker noget, fortæller Venstres udlændingeordfører, Mads Fuglede til Ekstra Bladet.

Et ens klingende svar lyder fra det Radikale Venstres politisk ordfører Andreas Steenberg.

Nej, forhandlinger vil jeg ikke kalde det. Vi har været til et orienteringsmøde, men det var en orientering og ikke forhandlinger. Der er ikke nogen forhandlinger nu, som jeg ser det, lyder det fra Andreas Steenberg.

Related Posts

Kan løse racismeproblem på få måneder

Marco Guldmann

Taliban anklaget for at begå forbrydelser mod menneskeheden i ny rapport

Lasse Grenvald

EU-landenes fælles indsats mod migrantstrømme har lidt skibbrud: Nu truer parlamentsvalget

Lasse Grenvald

Tager imod rekordmange migranter

Marco Guldmann

Anonymiserede jobansøgninger skal være med til at gøre op med etnisk diskrimination

Marco Guldmann

Nu træder EU-udvalg til: Få så den dreng hjem

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline