Nyheder

Messerschmidt tordner: “Vi gider ikke al det med tørklæder, bederum, ramadan og halal-kød”

På Dansk Folkepartis landsmøde i weekenden indledte den nye partiformand så småt den kommende valgkamp ved at buldre mod indvandrere og islams tilstedeværelse på hospitalerne.

Det kan godt være, at Dansk Folkeparti har fået ny formand i år, og at flere folketingsmedlemmer har forladt partiet af samme grund – men på partiets politiske dagsorden er der intet nyt under solen.

Således fremlagde partiformand Morten Messerschmidt den politiske linje samt mærkesager ved Dansk Folkepartis årsmøde i Herning i weekenden. Øverst på dagsordenen var gamle DF-mærkesager som bedre ældrepleje og en evindelig stramning af udlændingepolitikken – blandt andet med et ønske om at fjerne islam fra landets sygehuse.

Jeg kan umuligt være den eneste, der er dødtræt af, at hvis man skal besøge sin kære eller være så uheldig selv at være indlagt på hospitalet, så skal man trækkes med en hel beduinlejr ude i venteværelset, som fylder det hele. Og med en halv-aggressiv adfærd hele tiden skal vise sig mere eller mindre truende, tordnede Morten Messerschmidt fra scenen, inden han satte trumf på:

Vi gider ikke al det med tørklæder, bederum, ramadan og halal-kød.

Anledningen for kritikken var et nyt udlændingeudspil, der i store træk går ud på at gøre op med konventionerne og få sendt flere udlændinge ud af landet. Samtidig vil partiet ifølge formanden slå hårdt ned på udsatte boligområder.

Alle de områder, som er udpeget til ghettoer i Danmark skal være permanente visitationszoner. Sådan at politiet kan sige til en uroskabende ung fyr, at han har udgangsforbud. Og at hvis du bevæger dig uden for dit hjem, inden for de næste tre eller seks måneder, så får det håndfaste konsekvenser. Ikke bare for dig, men også for din familie, proklamerede Morten Messerschmidt til landsmødet.

Statsministeren er for EU-venlig

Også landets siddende statsminister, Mette Frederiksen, fik en hård bemærkning med på vejen af Morten Messerschmidt.

Såvel minkskandalen, manglende fokus på ensomme danskere samt en alt for blød linje overfor EU blev nævnt, ligesom statsministeren blev kritiseret for ikke at gøre nok for at hjælpe danskerne med at overkomme de stigende energi- og fødevarepriser.

Til det brugte Morten Messerschmidt en let omskrivning af et citat fra Ronald Reagan, der var USA’s præsident fra 1981-1989.

Det er krise, når din nabo må forlade sit hjem på grund af ubetalte regninger. Depression er, når du selv må forlade dit hjem. Men det er begyndelsen på løsningen, når Mette Frederiksen må forlade Statsministeriet

Læs også: Statsministeren vil lukke muslimske friskoler

Dansk Folkepartis årsmøde falder på et tidspunkt, hvor et folketingsvalg forventes udskrevet inden længe. Står det til regeringens støtteparti Radikale Venstre skal statsminister Mette Frederiksen udskrive valg senest 5. oktober – ellers vil du trække støtte til regeringen.

De seneste meningsmålinger har dog ikke været rar læsning for Morten Messerschmidt. Ved seneste Voxmeter-måling foretaget den 18. september står Dansk Folkeparti til blot 2,1 procent af stemmerne, hvilket er en tilbagegang på 6,6 procentpoint sammenlignet med resultatet ved seneste folketingsvalg.

Mange af Dansk Folkepartis vælgere menes, ligesom flere af partiets folketingsmedlemmer, at være gået over til Inger Støjbergs nye parti Danmarksdemokraterne, der i Voxmeter-målingen står til at brage ind i Folketinget med hele 9,3 procent af stemmerne.

Related Posts

Tvangsflyttede beboere hiver boligforening i Højesteret

Lasse Grenvald

Tribuneafsnit lukket til Danmarks kamp på grund af racisme

Lasse Grenvald

Lyver Kaare Dybvad om forhandlinger?

Marco Guldmann

Regeringen dropper planer om tvangsfordeling af folkeskoleelever

Marco Guldmann

Råbte “abe” efter fodboldspiller: Nu er han straffet

Lasse Grenvald

Muslim stiller op for Kristendemokraterne: Vi kæmper for religionsfrihed

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline