Nyheder

Mohammad vinder Benny Andersen Prisen

Mohamad El-Sayed vinder anderkendt pris foran over 350 fagprofessionelle deltagere, for sit arbejde med børn og unge.

Der er to formål med Benny Andersen prisen. Det første er at hylde mennesker, som yder en ekstraordinær og succesfuld indsats i deres arbejde med at forbedre vilkårene for ét eller flere social udsatte børn i Danmark. Det næste formål er at synliggøre de gode eksempler, som inspiration for andre.

Og den dansker, der ifølge dommerpanelet har ydet den største indsats for at indfri de formål, er Mohamad El-Sayed. Han er en stor og vigtig del af fodboldklubben Hastrup FC, som dommerpanelet kalder for ”et dejligt projekt målrettet unge, for at støtte dem i udviklende relationer til andre uden for offentlig regi.” Som begrundelse for at tildele prisen til Mohamad, lyder følgende fra juryen:

Engagering af unge i sportsaktiviteter gør en kæmpe forskel i belastede områder, og indsatsen er i høj grad båret af frivillighed. Ved at give prisen til Mohamad kan Benny Andersen Prisen være med til at sætte fokus på vigtigheden af ildsjæle, der gør en indsats for at skabe inkluderende fællesskaber, lyder det fra juryen.

Foreningens formål er at styrke fælleskabet og det sociale liv på tværs af etnicitet og kultur og fremme medlemmernes lyst til at engagere sig i idræt. Derudover skaber foreningen tryghed for de unge og har en forbyggende effekt, i forhold til at de unge medlemmer risikerer at komme ind i en kriminel løbebane.

Mohamad bliver beskrevet som en passioneret ildsjæl, som både er stifter og formand for fodboldklubben Hastrup FC, der holder til i boligsocialt område i Køge.

Related Posts

Muslimsk gravplads åbner i Fredericia

Lasse Grenvald

Danmark sender 20 millioner kroner til Syrien

Marco Guldmann

Fra NB til DF: Man har ført en forfejlet udlændingepolitik

Lasse Grenvald

Dansk sag skal for menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg

Marco Guldmann

Film om iransk seriemorder helt suveræn ved Robert-uddelingen

Lasse Grenvald

Tysk mindretal i Sønderjylland vil have Ombudsmanden til at undersøge forhold om ophold i Danmark

Marco Guldmann

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline