Om Vinkel 360

Verden er fuld af ting, der lykkes. Danmark er fuld af mennesker, som lykkes.

Desværre er medier alt for ofte fuld af alt det og alle dem, som ikke lykkes. Alt for meget ’glasset er halvt tomt’ – alt for lidt ’glasset er halvt fyldt’. Det ønsker vi at gøre op med gennem denne nye netavis.

Med det nye medie Vinkel360° ønsker vi at fokusere på det positive, på det konstruktive, på det opmuntrende, på det optimistiske. Det hele menneske. Individerne bag historierne. De gode historier – dem der alt for sjældent bliver nævnt og som drukner i det negative. De historier, der giver håb. Om alle de gange vi lykkes.

Vi vil især dække integration, uddannelse og sundhed – og vi ønsker, som vores navn understreger, at sørge for, at danskerne altid får en chance for at komme ’360 grader rundt’.

I Vinkel360° sørger vi for at fortælle hele historien. I stedet for at zoome ind på problemer, som andre medier så rigeligt sørger for, vil vi finde eksempler på løsninger. Vores mål er, at Vinkel360° bliver et fælleskab, hvor I, som læser os, bidrager med egne vinkler, tekster og indspark.

Velkommen til Vinkel360°.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline