Nyheder

Tribuneafsnit lukket til Danmarks kamp på grund af racisme

Efter en tidligere racismeepisode skal tribuneafsnit til aftenens kamp mellem Kroatien og Danmark stå tomt – kun beklædt med antiracistisk banner.

Når de danske herrer på fodboldlandsholdet i aften løber på banen til Nations League-braget på udebane mod Kroatien i Zagreb, bliver det til et mindre lydinferno, end man kunne frygte på Stadion Maksimir.

De kroatiske viceverdensmestre er nemlig blevet straffet for en racismeepisode ved en kamp mod Frankrig i samme Nations League-pulje, hvilket betyder at et af tribuneafsnittene på stadion skal stå tomt – kun prydet af et banner med tekster “#NoToRacism” (nej til racisme, red.).

Dommen kom fra Det Europæiske Fodboldforbund UEFA tilbage i juni måned, men kommer først i effekt nu ved førstkommende, betydende hjemmekamp for det kroatiske landshold.

Det kroatiske fodboldforbund forsøgte at appellere afgørelsen, men den appel blev afvist, hvorfor tribuneafsnittet, med plads til 3000 tilskuere, altså skal stå tomt i aften.

Kampen i Zagreb begynder kl. 20.45 og har stor betydning for begge hold, der kæmper om førstepladsen i Nations League A, gruppe 1.

Related Posts

Tvangsflyttede beboere hiver boligforening i Højesteret

Lasse Grenvald

Lyver Kaare Dybvad om forhandlinger?

Marco Guldmann

Regeringen dropper planer om tvangsfordeling af folkeskoleelever

Marco Guldmann

Råbte “abe” efter fodboldspiller: Nu er han straffet

Lasse Grenvald

Messerschmidt tordner: “Vi gider ikke al det med tørklæder, bederum, ramadan og halal-kød”

Lasse Grenvald

Muslim stiller op for Kristendemokraterne: Vi kæmper for religionsfrihed

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline