Nyheder

Udlændingeminister ærgrer sig over Menneskerettighedsdomstolens afgørelse

Kaare Dybvad Bek mener det er rimeligt at vi udviser kriminelle udlændinge og ærgrer sig over Menneskerettighedsdomstolens afgørelse.

Tidligere i dag faldt der afgørelse i fire sager om udviste mænd fra Danmark ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. To af de fire fik ved domstolen medhold i, at der i forbindelse med deres udvisningsdom fra Danmark er sket en krænkelse af deres menneskerettigheder.

Afgørelsen falder ikke i god jord hos udlændinge- og integrationsminister, Kaare Dybvad Bek (S), der mener at det skal være muligt for Danmark at udvise udlændinge der begår kriminalitet.

Samtidig er jeg ærgerlig over, at Menneskerettighedsdomstolen også har truffet to afgørelser, der går Danmark imod. Afgørelserne, og de præmisser, der ligger til grund, skal nu nærlæses i ministeriet, siger Kaare Dybvad Bek i en skriftlig kommentar til Ritzau.

Til gengæld glædes ministeren sig over, at domstolen har givet den danske stat medhold i de to øvrige sager.

Jeg er glad for, at den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i to af sagerne ikke har tilsidesat de danske domstoles afgørelse. For jeg mener kun, at det er rimeligt at vi kan udvise udlændinge, der begår kriminalitet i Danmark.

Related Posts

Udvisningstruede søskende får opbakning fra endnu en folketingspolitiker

Lasse Grenvald

Indvier danskstøttede faciliteter for udsatte flygtninge i Rwanda

Marco Guldmann

Beskæftigelse kan være med til at forebygge negativ social kontrol

Marco Guldmann

Søskendepar studerer til arkitekt og læge: Nu kan de udsendes til Syrien, fordi de ikke er i arbejde

Lasse Grenvald

Kom til foredrag om det iranske kvindeoprørs poesi

Lasse Grenvald

FOA bifalder ny IGU-aftale, men har et ønske til fremtiden

Lasse Grenvald

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Decline